Parteneri

Sucul de Mere “de Garoafa” prezent în piata sub marca inregistrata FANGARO Natural®, a rezultat dintr-o pasiune pentru ingrijirea livezii proprii.

Pentru a obtine fructe de calitate, livada noastra este foarte bine ingrijita. Suntem o societate autorizata ce isi desfasoara activitatea in familie. Obiectivul nostru este sa producem produse calitative 100% naturale. Utilizam o linie de productie profesionala de capacitate mare. Produsele noastre le puteti intalni in majoritatea restaurantelor, pub-urilor si market-urile din zona Focsani, judetul Vrancea, precum si in judetele vecine. Suntem siguri ca veti fi cuceriti pe loc de produsele noastre, de indata ce le veti gusta.

Roade si Merinde este brandul promovat de LOCAL HUB SRL. Misiunea nostra este sa stimulam comunitatea din jurul muncipiului Iasi si regiunea Nord Est si sa construim un sistem regional sustenabil si echitabil de mancare.

LOCAL HUB SRL este un centru alimentar (food hub) care distribuie produse locale taranesti cu ingrediente naturale si reale de la fermele taranesti mici din judetul Iasi si judetele vecine – sprijinind un sistem sanatos, vibrant de consum al unor merinde locale