Plată și livrare

Poți cumpăra produsele de pe site-ul fermadarmanesti.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Transfer bancar

După ce alegi metoda de plată Transfer bancar, vei primi datele noastre la care poți face transferul, produsele urmând a fi livrate imediat ce primim confirmarea efectuării plății. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății.

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată la comandă.

Livrarea Comenzilor

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede sunând la numărul de telefon 0734.147.407.

–  Livrare prin curier rapid

Taxa de livrare pentru comenzi până în 200 lei poate varia în funcție de curierul ales. Pentru comenzi de peste 200 lei, taxa de livrare este GRATIS.

Orice borcan spart prin serviciul de livrare se va inlocui (in baza pozelor) si te incurajam sa treci la curier optiunea deschidere colet la primire.

Poți opta pentru deschiderea coletului pentru o taxă de 5 lei. Coletele care conțin peste 5 produse beneficiază de această opțiune GRATIS.

Pentru localități în afară rețelei de curierat, livrarea se face contra unei taxe suplimentare stabilită ulterior în funcție de numărul kilometrilor suplimentari.

În cazul în care nu se ajunge la acceptarea de comun acord (vânzător – cumpărător) a taxei suplimentare pentru kilometrii suplimentari, oricare dintre părți are dreptul de a anula comanda.

Shopping Cart